Onze comfortabele studio’s: Betaalbare luxe met een minimum verblijf vanaf 21 dagen.

Voor gasten op zoek naar eenvoud, comfort en betaalbaarheid bieden wij onze gezellige studio’s aan. Of u nu alleen reist, een kort zakelijk verblijf plant of gewoon een knusse plek wilt om te ontspannen, onze studio’s zijn de perfecte keuze.

Waarom onze studio’s:

  • Efficiënte indeling: Onze slim ontworpen studio’s bieden alles wat u nodig heeft binnen handbereik, van een comfortabel bed tot een compacte kitchenette.
  • Moderne voorzieningen: Geniet van gratis Wi-Fi, een flatscreen-tv en een eigen badkamer voor uw gemak.
  • Centrale locatie: Wij bevinden ons in het hart van Breda, dicht bij alle belangrijke benodigdheden, winkels en restaurants.
  • Minimum verblijf van 21 dagen: Onze studio’s zijn beschikbaar voor een minimum verblijf van 21 dagen, zodat u langer van het comfort en gemak kunt genieten.

Begin uw verblijf in Breda met de betaalbare luxe van onze studio’s, beschikbaar voor een minimum verblijf van 3 weken. Reserveer vandaag nog en ontdek het comfort en gemak dat wij te bieden hebben. Uw reis begint hier!

Betaalbare luxe: Onze studio’s vanaf €77,50 per nacht met een minimum verblijf vanaf 21 dagen.

Bij ons kunt u genieten van de betaalbare luxe van onze studio’s voor slechts €77,50 per nacht, met een minimum verblijf van 3 weken. Of u nu voor zaken reist, Breda wilt verkennen of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur, onze studio’s bieden de perfecte balans tussen comfort en budgetvriendelijkheid.

Meer weten?
Heeft u interesse in een verblijf bij Longstay Breda in Breda? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Longstay Breda.

1 Slaapkamer appartement

2 Slaapkamer appartement

Impressie

Longstay Breda