Hotel appartement

 

Hotel appartement Breda

Op zoek naar een hotel appartement in Breda? Wilt u voor een langere tijd verblijven in Breda? Of heeft u een relatie die voor een bepaalde periode in Breda en omstreken wil verblijven? Overweeg dan eens om te verblijven bij LongStay Breda. Hier heeft u diverse kamers voor een langere periode ter beschikking. Wij zorgen ervoor dat u of uw relatie zicht thuis voelt ondanks dat u niet thuis bent.
Onze slogan is daarom ook: home away from home.

Volledig ingerichte kamers – Hotel appartement

Bij LongStay Breda kunt al verblijven in een hotel appartement of studio vanaf minimaal drie weken. Alle studio’s en appartementen zijn volledig gemeubileerd. Daarnaast zijn alle kamertypes voorzien van een luxe inrichting. De keuken is compleet ingericht en uiteraard verzorgen wij een wekelijkse schoonmaak. Zelf kunt u ten alle tijde gebruik maken van de wasmachine en droger. U ziet dus dat u het nergens aan ontbreekt en u van alles voorzien bent in één van onze kamers. Heeft u een parkeerplaats nodig? U kunt dit altijd aangeven, wij zorgen er dan voor dat u uw auto kwijt kunt.

Perfecte ligging

Het complex van LongStay Breda is gevestigd in het centrum van Breda. U komt dus gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer van punt a naar punt b. Dit is natuurlijk ook handig wanneer u een zakenrelatie een onderdak wil bieden. Deze kan zich dan gemakkelijk verplaatsen en geniet van optimaal comfort.

De voordelen

Een hotel appartement of een studio voor minimaal 3 weken bij LongStay Breda kent vele voordelen. Het grote voordeel is dat u een volledig ingerichte kamer heeft die voor een langere periode ter uw beschikking is. U kunt zelf u eten klaar maken en uw kleding wassen. Het is dus eigenlijk net alsof u thuis bent, maar dan net even ergens anders. Alle kamers zijn ingericht met een sterk Wi-Fi netwerk. U kunt dus vanuit uw kamer werken of even rustig een filmpje bekijken, het is aan u!

Zekerheid

Een ander groot voordeel is dat u zeker bent van een kamer voor een bepaalde (langere) periode. Bij hotels is het vaak lastig om dezelfde kamer voor een bepaalde periode te boeken. Bij LongStay Breda is dit geen enkel probleem. Sterker nog, onze doelgroep zijn juist personen die een langer verblijf op prijs stellen. Bent u dus opzoek naar een hotel appartement waar u een langere tijd wilt verblijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kosten besparen met een hotel appartement

U boekt een kamer tegen zeer scherpe tarieven bij LongStay Breda. U heeft bij ons de keuze uit diverse kamertypes. Zo kunt u een studio huren (30m2) en een appartement (40-60m2). Wij rekenen per type kamer een verschillend tarief. Dit is een all-in tarief. U hoeft dus geen borg, bemiddelingskosten of eindafrekeningen te betalen. U weet direct waar u toen bent. Dit is voor u wel zo prettig. Daarbij komt dat u bij LongStay Breda zelf u eten kunt klaarmaken en uw eigen drankjes kunt drinken. In vergelijking met een hotel bespaart u op deze manier erg veel geld en geniet u van een optimaal comfort.

Meer weten?

Lijkt het u interessant om voor een langere periode te verblijven bij LongStay Breda? Bekijk dan onze mogelijkheden en boek vandaag nog uw verblijf! Neem contact met ons op via onze contactpagina.

 


Comments are closed.

top