Studio

1 Slaapkamer appartement

2 Slaapkamer appartement

Bent u opzoek naar een tijdelijk verblijf? Wilt u comfort? Dan bent u bij LongStay Breda aan het juiste adres. Wij bieden tegen zeer scherpe tarieven een tijdelijk verblijf aan. U moet hierbij niet denken aan een midweek of iets dergelijks, wij bieden kamers aan voor verblijven van minimaal drie weken.

Onze kamers voor tijdelijk verblijf

Onze kamers zijn voor ieder type persoon een aanrader. Komt u bijvoorbeeld uit het hoge Noorden en bent u een maand werkzaam in de buurt van Breda? Of heeft u een zakelijke relatie die voor een tijdelijke periode in de buurt van Breda verblijft? Dan bent u bij LongStay Breda aan het juiste adres.
Het kan zijn dat u een zakenrelatie wilt laten overkomen om voor een langere periode te verblijven in de buurt van Breda. Wanneer u dan een hotel boekt voor deze persoon, bent u erg veel geld kwijt. Daarnaast heeft uw zakenrelatie veel kosten aan dineren en heeft deze weinig comfort. Het is daarom goed om uw zakenrelatie te laten verblijven bij LongStay Breda.

Tijdelijke huisvesting, ideaal voor expats

Wanneer u als expat in Nederland verblijft en het lastig vindt om een woonruimte te vinden, ook dan is LongStay Breda een goede keuze. Voor een verblijf van minimaal drie weken kunt u bij ons ten alle tijde terecht. Het kan ook zijn dat u familie in Nederland heeft wonen en u voor bijvoorbeeld een maand in Nederland verblijft. Ook voor dit type tijdelijk verblijf is LongStay een goede optie.
Een tijdelijk verblijf is voor veel mensen een goede oplossing. U zit bij LongStay nergens aan vast en uw verblijf kan eenvoudig gewijzigd worden. De enige voorwaarde die wij stellen is dat u minimaal 3 weken verblijft in een studio of appartement. U kunt tijdens uw tijdelijke verblijf verder uzelf geheel verzorgen in één van onze kamers. Al onze kamers zijn uitgerust met een uitgebreide keuken, heerlijke bedden en een luxe inrichting. U kunt hier dus optimaal genieten van uw tijdelijke verblijf.

Bespaar op de kosten met LongStay Breda

Bij LongStay Breda boekt u een studio of appartement tegen zeer scherpe prijzen. Let op, een tijdelijk verblijf dient minimaal 3 weken te zijn. Bij LongStay Breda hebben we diverse kamertypes. We rekenen per kamertype een verschillend tarief. Dit is een all-in tarief, waarbij we geen borg rekenen. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten.
Het voordeel van een studio of appartement is tevens dat u niet verplicht bent om altijd buiten de deur te eten. Met een tijdelijk verblijf bij LongStay Breda kunt u zelf koken en op deze manier is het mogelijk om flink te besparen op de kosten. Zeker als u dit vergelijkt met een verblijf in een hotel.

Meer weten?

Heeft u interesse in een verblijf in een studio of appartement? Op onze website vindt u alle informatie over deze verblijven. U kunt hier ook foto’s bekijken van de luxe ingerichte kamers. Twijfel dus niet en boek uw tijdelijke verblijf van minimaal 3 weken bij LongStay Breda!

Longstay Breda